Brillen

 

Tifosi bril kopen? Maurix tweewielers Overloon!

Ben je op zoek naar een Tifosi fietsbril? Tifosi fietsbrillen zijn erg populair omdat ze scherp geprijsd zijn en toch zeer stijlvol. Door de steeds sterkere UV-straling wordt de vraag naar sportbillen steeds groter en Tifosi springt hier handig op in. Omdat wij van Maurix tweewielers Overloon weten hoeveel verschil een goede sportbril kan maken hebben wij een groot aantal sportbrillen in ons assortiment opgenomen.

 

Tifosi zonnebrillen met geïntegreerd leesgedeelte

De Tifosi Reader-serie heeft een zeer toepasselijke naam: deze sportbril heeft immers een geïntegreerd leesgedeelte. Het aanpassen van een lens voor een sportbril is een dure aangelegenheid en daarom biedt Tifosi standaard brillen met een aantal verschillende percentages (+1,5, +2.0, +2.5). De Tifosi Reader sportbrillen zijn zeer betaalbaar!

 

Tifosi: met drie lenzen geleverd

Eén van de grote voordelen van Tifosi brillen is dat er vaak meerdere lenzen worden meegestuurd. Een goede sportbril kopen, die je het hele jaar kunt gebruiken onder verschillende omstandigheden, kan een dure hobby zijn, lenzen zijn vaak bijna net zo prijzig als een bril zelf. Bij de Tifosi Aethon-serie worden standaard drie glazen meegeleverd die je makkelijk kunt wisselen. Het hele jaar zie je daardoor maximaal!

 

Tifosi: een korte merkgeschiedenis

Het woord Tifosi is algemeen bekend bij wielerliefhebbers. Vrij vertaald betekent het super fan. Waar veel Italiaanse wielermerken diepe wortels en strakke tradities hebben, is Tifosi betrekkelijk jong, innovatief en modern. Het bedrijf bestaat sinds 2003 en heeft in nog geen twintig jaar een aardig deel van de sportbrillenmarkt veroverd. Niet alleen in het wielrennen, maar ook bij hardlopers en golfers.

 

Maurix tweewielers Overloon : dé Tifosi specialist!

Tifosi bril kopen? Maurix tweewielers weet hoe belangrijk een goede sportbril is en heeft daarom een ruim assortiment van het merk Tifosi samengesteld. Een must voor iedere fanatieke fietser! Morgen nog nieuwe een nieuwe bril nodig? Bij Maurix tweewielers Overloon op voorraad!


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook