Kinderzitjes

 

FIETSSTOELTJES VAN NEDERLANDSE BODEM

Fietsen met je kind, daar kijk je als ouder naar uit. De eerste fietstochtjes met je baby zijn onvergetelijk. En ook later blijft het heerlijk om samen op pad te gaan. Om veilig te fietsen met je kindje heb je een goed en comfortabel fietsstoeltje nodig.

We vinden het belangrijk dat onze fietsstoeltjes passen bij jouw wensen. Daarom blijft Maurix tweewielers in Overloon zijn assoirtiment fietszitjes verbeteren. Ook zijn onze fietszitjes geschikt voor elektrische fietsen.

 

De voordelen van een Qibbel/Bobike fietsstoeltje

De fietsstoeltjes van Qibbel en Bobike  zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een solide en sterk stoeltje. De fietszitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk zelf te monteren en te verstellen. Een duurzaam fietsstoeltje waar jullie jaren plezier van hebben.

Weet je al of je een fietsstoeltje voor- of achterop je fiets wilt? Waarvoor je kiest hangt af van je wensen én van je fiets. Laat je daarom goed adviseren bij Maurix tweewielers in Overloon. Een van onze medewerkers helpt je graag met een fietsstoeltje dat perfect bij jullie past.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook