Tassen en manden


 

Fietstas, fietsmand en fietskrat

Veel om mee te nemen maar geen zin om de auto te pakken? Ga dan op zoek naar een fietstas, fietsmand of fietskrat. Hiermee neem je lekker veel mee op de fiets, zonder dat je bijvoorbeeld zware boodschappentassen aan je stuur hoeft te hangen en het is nog modieus ook.

 

Welke kies jij?

Er zijn verschillende mogelijkheden om spullen mee te nemen op de fiets. Het is verstandig om vooraf goed te bedenken wát je precies mee wilt nemen. Naar je werk neem je immers minder mee op de fiets dan als je boodschappen gaat doen.

 

Fietstas

Fietstassen zijn onmisbaar op fietsvakanties en ook bij kleinere fietstochtjes worden ze steeds populairder. Er zijn enkele en dubbele fietstassen, maar ook zadeltassen en stuurtassen. Een stuurtas is ideaal om bijvoorbeeld regenkleding en wat te eten en drinken in te doen. Enkele en dubbele fietstassen zijn handig voor de zwaardere spullen. Zadeltassen, het woord zegt het al, hangen onder het zadel. Hier kun je bijvoorbeeld een fietsslot of een reparatiesetje in bewaren.

 

 

Pakaftas

De pakaftas is een tas speciaal voor forensen, maar ook bijvoorbeeld studenten kunnen deze tas goed gebruiken. Deze tas is handig omdat hij los gedragen kan worden, maar ook makkelijk te bevestigen is aan een bagagedrager. Pakaftassen zijn vaak uitgevoerd als rug-, heup- of aktetas. Bij alle varianten geldt: er past in ieder geval een laptop in.

 

 

Fietsmand en fietskrat

In een fietskrat of fietsmand kun je veel kwijt, zoals boodschappen, een schooltas of bijvoorbeeld je hondje als je een klein fietstochtje gaat maken. Nadeel is alleen dat manden en kratten niet waterdicht zijn. Manden en kratten zijn vooral populair op een transportfiets, zoals een Gazelle Miss Grace, Gazelle HeavyDutyNL, Gazelle PuurNL, etc. Deze fietsen hebben een bagagedrager voor en/of achter waarop je makkelijk een mand of krat kunt bevestigen.

 

 

Nog geen keuze kunnen maken? Kom dan naar Maurix tweewielers in Overloon en laat je verrassen door het uitgebreide assortiment dat wij hebben.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook