Reparatie en onderhoud

 

 

Vakkundige reparatie in een professionele werkplaats

Moet je fiets gerepareerd worden, bijvoorbeeld omdat de versnelling doorslaat of omdat de trapondersteuning niet meer goed werkt? Laat je fiets dan vakkundig repareren door een van onze medewerkers bij Maurix tweewielers in Overloon. De werkplaats voldoet aan alle strenge milieueisen en is voorzien van de meest moderne apparatuur. Ook als je ingewikkelde vragen hebt over je fiets, ben je van harte welkom. Door je fiets op tijd te laten repareren voorkom je wellicht overige (dure) reparaties en kun je weer fijn fietsen.

 

 

 

Onderhoudsbeurten aan jouw (elektrische) fiets

Breng je fiets jaarlijks langs voor een onderhoudsbeurt, ook als je je fiets geregeld zelf controleert. De vakmensen van Maurix tweewielers zijn getraind om kleine/beginnende gebreken aan je fiets te constateren. Door regelmatig onderhoud worden gebreken aan je fiets sneller opgemerkt en is het mogelijk om bepaalde soorten slijtage aan je fiets te voorkomen. Ook in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant is regelmatig onderhoud belangrijk. Laat je door een van onze medewerkers adviseren wat voor jou het beste onderhoudsplan is.

 

 

Wil je graag mobiel blijven tijdens een reparatie?

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Kun je je fiets niet lang missen, omdat je hem nodig hebt voor bijvoorbeeld werk, dan is het mogelijk om een leenfiets van Maurix tweewielers te krijgen. Zo blijf je mobiel, heb je weinig last van de reparatie en kun je je auto laten staan.

 

Tips voor het zelf onderhouden van je fiets

Je kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van je fiets tussen de beurten door. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij Maurix tweewielers kun je ook terecht voor diverse onderhouds- & smeermiddelen. Wij geven je hier graag advies over.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9 uur tot 18.00 uur
Woensdag:  9 uur tot 18.00 uur
Donderdag:  9 uur tot 18.00 uur
Vrijdag:  9 uur tot 18.00 uur
Zaterdag:  9 uur tot 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook